5 acteur op de set werd geschopt uit de film

5 acteur op de set werd geschopt uit de film

Hoe moeilijk zou het zijn te stellen dat deze films met de originele acteurs!  De film is geen kleine klus en vraagt aandacht voor het einde van dit alles perfect te zijn. Een goed script is slechts een deel van de film, de acteur, guard, omdat het van een heleboel zaken in sommige blockbuster geworden. Echter, het gebeurt vaak dat net aan het filmen locatie bewustzijn van de directeur in dat de hoofdpersoon niet goed genoeg voor het gegeven teken – of gewoon kopen, en gedwongen om te zoeken naar iets anders. Zelfs als deze persoon is een wereld-beroemde sterren.

Wie gaat de acteur? of: Een gedachte doet me pijn…

Wie gaat de acteur? of: Een gedachte doet me pijn...Ik, bijvoorbeeld, wist u dat oorspronkelijk een heel andere actrice speelt Leonardo DiCaprio was partner in Romeo en Julia? En dat knocked up ‘ s kreeg een hoofdrol was in eerste instantie Anne Hathaway, maar hij is het scenario bij het zien van de laatste minuut een back-up uit? Deze en soortgelijke verhalen kunt u lezen in de gallery!

Dit schrijven is nu niet de wekelijkse thema-gerelateerd, maar laat ik met u delen deze kleine opmerking, dat veel van het denken de laatste tijd.

Soms vragen ze me: “bent U een acteur? Op dit moment verbrandt. Kalm mezelf, en langzaam leg uit dat er dit: Nee, ik ben geen acteur, dit is een amateur vereniging, de meesten van ons niet willen om acteur te worden, we krijgen geen geld, maar er zijn ook professionele acteurs, blah, blah, blah.
En ja, dat is waar. Ik wil niet om acteur te worden. Soms heb ik zelfs af hoe je erin geslaagd om iemand te overtuigen om het podium. De Cziczó methode, rechts. Maar dat is het, het Nest is theater na al die tijd dat volens ik heb een foto van mezelf, en de vragen die ik mijzelf stel.

Ik ben me bewust van mijn mogelijkheden. Middelmatig acteur, of zelfs nog zwakker. We hebben bijna iedereen is beter dan ik, en de rest ongeveer gelijk met mij, en slechts heel erg weinig mensen ik durf te zeggen dat ik kan spelen beter dan zij zijn. Het maakt me verdrietig en soms is die gedachte. Vier jaar, ik smeek het je. Vier jaar, en ik zie bijna het zelfde ik ben op het podium dan toen ik begon. Niet ik ben te verbeteren. En hier komt de grote vraag: Hoe word je acteur? Het is al een deal gedaan wanneer iemand is geboren? Het is het talent, of dat u later leren in het leven? Ik weet het niet, maar het is niet eerlijk dat de hele.

Want ik wil goed zijn, ik probeer een of andere manier nog nooit zo als ik zou willen. Waarom?

Want ik wil goed zijn, ik probeer een of andere manier nog nooit zo als ik zou willen. Waarom?Ik mis iets dat onmogelijk te vervangen? Als dat zo is, het leven is oneerlijk. Ik zie dat de mensen de mogelijkheid te stijgen. Klopt dat ze zeggen: Je bent een goede acteur. En ik weet zelfs niet echt iets gedaan. Mij niet zeggen, ik kan het het oude college proberen, misschien wel mijn beste prestatie. Dat, denk ik, overigens, in 2011, zala merenye, als een touw rond mijn nek speelde ik mezelf. Hoeveel keer heb ik je verteld, dat ten minste dit is een rol… na dit alles ik blij moet zijn, is het niet? Die zelfs zichzelf niet weet te spelen.

Voor sommige reden, maar ik kan gelukkig zijn. Oneerlijk voelen als het leven. Ik kom vast te zitten op de melk lopen, en een klik, en de sky was de limit. Natuurlijk, je moet niet een slecht gevoel over, omdat ik niet wil acteur worden, maar ik kan het niet helpen, als u een van deze, toch ga ik weer verdrietig. En hier komt de vraag, waarom ben ik hier? Hmm…. De mensen. De unieke gemeenschap. De ervaring. En ja, natuurlijk, het podium, waar, maar ik heb het gevoel dat ik niet goed ben, en geen god is geen man niet veranderen.
Om goed te herbouwen geboren zou worden. Het is vrij triest dat een zo gestructureerde wereld waarin wij leven: sommige mensen zijn meteen gaan andere mensen tegen hun wil. Wreed waren de goden. Maar wat kan een mens doen. Je moet het accepteren. Een wonder gebeurt, en voor eens en uitmuntend in de high times? Voor eens en vaardigheden in een productie? Op een dag, als ik terug kijk op mezelf op tape, ik ben niet van plan om te voelen als een gek aan het praten op het podium? Ik ben nog steeds bezig. Als het je niet lukt… tja, dan verlaten de zaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *