Wat je kunt leren in toneelschool ?

Evenals eens meer in de Moskou wereldwijd theater forum “Golden knight”, die Servië verplichte betrokkenheid. Dit suggereert dat wij reden hebben om met haar vaste  te spreken over de russisch-Servische theater partnerschap in de offline regime met Servië, de historische vooruitgang.

theatral

Servische toneelschool een school met

Specifica dat op de lange termijn, kan je zeggen, evenals voor de servische cinema creatief denken. Vermoedelijk is dat er iets geboren en ook nauw Slavische Ontvangen het hart, maar er zijn ook nationale eigenaardigheden.

En ook is het duidelijk: toneelschool gaat om het kruispunt van alle Europese wegen, en ook dit is zeker ook weerspiegeld in de kunst, die genieten van verschillende invloeden en ook circulaties. De mate van servische dramatische kunst van het geluk nooit omgezet. Hij was constant hoog.

De een, die in theatrale productie discussie forum, in gedachten houden als we uracile “Gouden medaille” voor superieure bijdrage aan de cinema arts, prachtige servische Supervisor STEVI Gigano die op het podium van de Belgrado nationale theater biedt bijna alle van de russische klassiekers. Dit is het hoogste niveau van de servische theater.

Zolang Buraev zeer

Gewaardeerd Steva Zigana is een groot verlies voor hem was de dood servische film Supervisor. Op de site van de “Golden knight” je kunt ontdekken in een in memoriam in het geheugen voor Steva Gigone opgelost aan de Voorzitter van het forum Johannes Markovia. “Stevo zigon hij hield van Rusland Servië en geleden als gevolg van het draaien van de toneelschool wereld met het goede spoor. Rusland zeer waarden van het talent van Steve Zigana.

Hij was de eerste sprski academicus van de Internationale Slavische Academie van onderwijs en leren, de samenleving en ook van de kunst,” schreef het Hoofd van de staat van de “Golden knight” mijn servische collega en verstuiven. Voor Nicholas Buraeva is het erg belangrijk dat zijn liefde van Servië en de servische kunst was visarend. Op een pers-conferenties en ronde tafels, het onomkeerbare Hoofd van de staat van het theater-forum is eigenlijk consequent gemarkeerd serieuze interesse van de servische sociale openbaar. Overigens, ik heb nog nooit op een regelmatige basis, verzuimt te vermelden dat in de servische sociale Professoren van honderd test gaat om 10 is toegewijd aan de “Golden Knight”.

In de afgelopen tijd, als gevolg van de crisis kon ik niet, dat ik prompt het enorme leger van de servische theaters. En ogranichili we monogramma, dat wil zeggen, we bezochten de servische sterren en Sterretjes, die zelf mono uw prestaties.

Ik ben blij dat we dit jaar hebben depute onder mijn voorkeur servische sterren N. Dogali. Ik ontdekte dat het vele jaren geleden, toen ik nog in Servië tijdens de lock-out. Ik zag hem in het toneelstuk, gebaseerd op het boek van Dostojevski “Pinhead”, waarin hij speelde de functie van het Royal prince Mishkin.

Vervolgens N. Dogali was zeer gevoelige, romantische jongen. Vervolgens kwam hij voor het eerst bij ons op de “Golden knight”. En hoewel we op het moment dat wist, ik kan niet bepalen de manier waarop hij kwam op het toneel.

Wij wensen dat dit jaar de 8ste wereldwijd theater online forum “Golden knight” bovendien leveren een grote gebeurtenis, die zeker zullen niet-functie Nazareno.

Met het Hoofd staat van de Internationale theater-forum “Golden knight” we spraken over de servische theater college en ook de deelname met de servische ons.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *