Wie kan er een acteur? - dat is waar je het over

Wie kan er een acteur? – dat is waar je het over

Elke klasse van een land theater “connect” de Kaposvár Universiteit faculteit Kunst van het theater Instituut. De studenten van het eerste jaar van het toneel op, ze leren je de ambacht, een rol voor de stukken in het derde leerjaar van het Nationaal theater, waar de wereldberoemde hongaarse en buitenlandse bestuurders om samen te werken. Dit is een professionele veld van de praktijk van kaposvár acteur training, één van de belangrijkste elementen. Vidnyánszky Attila, de universiteit van de kunsten vice-rector van en voor het einde van het jaar waarnemend afdelingshoofd, zegt: het goede acteur, nederig, en weten, dat deze een dienst, in je ziel en het branden van een kleine vlam, die brandt als op het podium. Tot 15 februari kan je je aanmelden voor de kaposvár universiteit. Vidnyánszky attila met praten over wat voor te bereiden, wat is een goede acteur, en wat er dan gebeurt, als de ziel in die kleine vlam dooft.

Omdat je moet worden voorbereid voor de opname?

Omdat je moet worden voorbereid voor de opname?Tien gedichten, vijf monoloog en drie volksliederen moeten de studenten. Bijna altijd een uitvoerende kunsten college deze eis. Als je grondig voor te bereiden op de toepassing, kies dan serieus na te denken over het, dat hij acteur wil worden. Van een partij blijkt dat de geïnterviewden welke teksten wilt u laten zien.

Als u bereid bent voor de studenten, en weet elk vers, proza, song, wat is dan de plus, die, bijvoorbeeld, bent u vooral kijken? Hoe kun je zien dat het potentiële talent of niet?

Dit is zeer moeilijk te zeggen. De opname inschrijven van een zeer ernstige uitdaging aan te gaan door middel van drie rondes, zoals wij zeggen, hoepels om door te krijgen. De eerste zeef in de gekozen gedichten, monologen vertellen. De tweede vragen we hen om iets anders te vertellen het gedicht te zingen terwijl je je beweegt, dans, waaruit we kunnen zien hoe het verplaatsen van de geschenken, die de zin van het ritme.
De derde zeef is de meest ernstige: op dit moment, voor een week in de universiteit, de docenten spelen in op details, ze leren, zijn er dans-en zanglessen, te wezen, een “survival tour” deel te nemen. Vervolgens verklaren we wie er gewonnen heeft, dat het beeldmateriaal, is en wie niet.
De toelating van drie rostája van de mars, de studenten. De derde rostára ongeveer twee keer zo veel jongeren verlaten we binnen, dan halen we u uiteindelijk.

Hoeveel mensen nemen dit jaar?

Hoeveel mensen nemen dit jaar?Elk jaar, een acteur klasse, waar meestal vijftien student, niet meer, maar twaalf, niet minder.De theoretische opleiding is één van de belangrijkste elementen van kuriozitás om te beginnen met lessen in het eerste jaar, de “liaison”-een landelijk theater, in het derde jaar en het Nationale theater.

Dus, de opvoeding van meer dan de helft van de kaposvár theater instituut buiten de subsidies. Samenwerken in kecskemét, székesfehérvár, debrecen, veszprém theater, om dat de studenten van de acteur, werken in de dagelijkse operatie zo snel mogelijk-ervaring. De Nationale niet alleen een fase van de opleiding van de studenten, maar cursussen kunnen deelnemen aan die professionals zijn de tot nu toe gehouden,

is als Volgt Charles speelt gehangen, Babarczy László directeur, Zsótér Sándor, regisseur en acteur Victor Rizsakov, die niet alleen een uitstekende regisseur, maar de moskou Arts theatre academy van gerenommeerde professor van de Oscar-winnende István Szabó en de film van acteur werk was getest in een cursus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *